trzydniowe maluszki - ( następne zdjęcia będą jak maluchy już otworzą oczka )
Kociaki są moim zdaniem wyrównane dość.
Wszystkie mają ładnie wysklepione czółka i duże główki.
Wciąż im się przyglądam i je analizuję i trudno mi wybrać faworyta pod kątem hodowlanym
Kremowy kocurek -ma bardzo dobre, krótkie futerko, bardzo gęste, nie ma nawet małych "pejsików" za uszkami
niebieski chłopiec .
Nie jest bardzo jasny, ale ma super bródkę, krótki nosek z ładnym stopem i przejściem w czółko (dołeczek normalnie ) i ma podstawę uszek osadzoną poniżej linii oczu. Ma ciut gładsze futerko niż rodzeństwo i głowy nie dam, że będzie krótkowłosy.
szylkretka liliowa ( nr 1 )
ma cieplejszy odcień futerka i bardziej widać jej krem, ma krótsza sierść od jaśniejszej j-tki. Właścicielka najkrótszego ogonka .
szylkretka liliowa (nr 2) - jasniejsza
największa łepetyna, szybko rosnąca duża dziewczynka, jaśniutka bardzo, ona i niebieski chłopiec mają najładniejsze poliki - mocne i szerokie. Gdy się urodziła miała piękne loczki i w pierwszej chwili myślałam, że może będę miała to moje wymarzone cudo w postaci liliowej szylkreci long hair, ale wyschła szybciutko i rozczarowała mnie. Ma dobry puszek, typowy dla SH i proporcje kociaka SH .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum