oto PL*Bri-Misie BARRIKA
jej imię oznacza kwiat, rozkwitać bardzo ładnie się zapowiada :D
Barrika jest kotką o bardzo zdecydowanym charakterku, raczej z nij ziółko niż kwiatuszek
Dogoniła wagowo najcięższego z chłopców, ma główkę równie dużą jak dupkę, malutkie uszka i krótki ogonek, bardzo lubię jej kremowy płomyczek na pyszczku i bródce
PL*Bri-Misie BELITA - z hiszpańskiego - piękność
- rozpoznam ją z zamkniętymi oczami, takie wrzasku jak on nie potrafi narobić żaden inny kociak. Grubasek o pięknym futerku, szybka i twarda kobitka
Trudno jej zrobić zdjęcie gdy ona nie ma na to ochoty
udało się dzisiaj pstryknąć tylko dwie, ostre fotki.
PL*Bri-Misie BASTIEN - z greckiego - ukochany
Bastien zwany również Blondynkiem, Biszkoptem, Księciem z Bajki - i taki właśnie deserowy jest. Model, który dzisiaj pozował do zdjęć jak profesjonalista - proszę bardzo teraz ten profilek, teraz zamyślony, teraz uśmiechnięty itd
Wciąż zastanawiam się nad jego futerkiem
raz wydaje mi się, że będzie krótkie, innym razem odwrotnie,
a Książę hoduje sobie na główce zalotny loczek.
Jestem pewna, że gdyby mógł używałby błyszczyka do ust
PL*Bri-Misie BARRET - co znaczy podobny do misia - na razie nasz mały niedźwiadek jest pieszczochem i maminsynkiem
Futro na główce układa sobie na żel niczym amant ze starych filmów i już widzę podobieństwo do Abirkowego uśmiechu. Największy chłopak, robiący najsłodsze minki, łamacz serc o jasnym jak Cortina futerku. Podczas fotografowania robił wiele hałasu wzywając na pomoc i mamę i ciotkę
PL*Bri-Misie BONNER - z francuskiego - delikatny
Bonner jest cichym, grzecznym i bardzo subtelnym paniczem.
Jest piękny i wydaje się być w pełni świadomy swojej urody, łaskawie obdarzając wielbicieli cichutkim piskiem i wypinając brzuszek do góry, gdy mizia się go po pleckach.
Wysłany: 8 Maj 2008, 10:45
niezwykłe zdjęcia
Olga, jak już będę na nowych śmieciach to może będzie okazja, żebyś nas odwiedziła z cykadłem? :)
jako babcia jesteś z pewnością dumna ze swoich wnuków i wcale się nie dziwię, bo tak cudnie wyrosły, że dech zapiera!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum